Over

ons

Ingenieurs met 27 jaar ervaring 

in lichtontwerp, onderzoek, simulatie en het uitvoeren van lichtmetingen.

Missie

De Kruijter Public Lighting zet zich in voor het op peil houden van kennis in de branche en levert dedicated advies dat naadloos aansluit bij de behoefte. Of het nu gaat om licht-technisch onderzoek, lichtmeting, 3D-simulatie of lichtplan, wij gaan met passie voor een tevreden klant! 

Visie

De innovaties van morgen kunnen alleen tot stand komen door te starten met het testen en inzetten van nieuwe ideeën en technologieën in het werkproces, gefundeerd op gedegen kennis van wat er al is. Het vergaren en delen van deze kennis levert veelal voor beide partijen winst op en brengt het project naar een next level.
Lid: 

IBE-BIV Het Belgisch Instituut voor Verlichtingskunde. 
Het Belgisch Instituut voor Verlichtingskunde (IBE-BIV) heeft tot doel zich toe te leggen op alle wetenschappelijke of technische activiteiten met betrekking tot zowel natuurlijke als kunstmatige verlichting.

ILP
Institution of Lighting Professionals UK.
The Institution of Lighting Professionals (ILP) is a United Kingdom and Ireland professional engineering institution founded in 1924 as the Association of Public Lighting Engineers, later known as the Institution of Lighting Engineers.

OVLNL
Stichting openbare verlichting Nederland   
Stichting OVLNL heeft ten doel het vertegenwoordigen van de gehele sector openbare verlichting richting stakeholders, alsook het organiseren en kwalitatief ontwikkelen van de sector en alles wat daar direct of indirect raakvlak mee heeft en / of daar onderdeel van uit maakt.
Ons kantoor
Drone scan
Tunnel meting
Lux check

Interesse?

Volg ons op Instagram

Meten
Onderzoek
Corporate film
Glare simulatie