ons verhaal

hoe het begon

Nico de Kruijter startte in 1997 het eerste niet merk- of aannemer gebonden ingenieursbureau in Nederland gespecialiseerd in openbare verlichting. In de loop der jaren is de vraag naar lichtplannen afgenomen en tegelijkertijd nam de vraag naar hoogwaardig advies exponentieel toe.

Tot op de dag van vandaag staat “De Kruijter” bekend om zijn heldere onderzoeksrapporten, slimme innovaties en schitterende 3Dsimulaties. In 2016 betrok De Kruijter Openbare Verlichting het pand aan de Hoofdstraat 252 in Driebergen.

Een inspirerende omgeving met veel ruimte voor het delen van kennis en werken aan uitdagende projecten.

RECENTe projecten

"Innovatie komt nooit toevallig op je pad"

- nico de kruijter
recente projecten

onderzoek

Op het gebied van onderzoek heeft De Kruijter door de jaren een reputatie opgebouwd. Het vakgebied van de openbare verlichting is complex en zeer specialistisch. Het verrichten van onderzoek vereist dan ook kennis en jarenlange ervaring. Zo wordt De Kruijter regelmatig gevraagd voor het uitvoeren van lichttechnisch onderzoek, lichthinderonderzoek, modelmatig onderzoek, belevingsonderzoek, productverkenning en positionering in de markt.

lees meer

ONZE VISIE VOOR DE TOEKOMST

Blijven doen waar we goed in zijn, kennis delen via sociale media en natuurlijk als eerste nieuwe technologie inzetten in het ontwerp- en onderzoeksproces voor openbare verlichting.